top of page

Impulsem i potenciem  el  teu negoci.

Assessorament estratègic

We take care of managing your resources efficiently, maximizing your income and reducing your costs. 

upload (1).png

Growth and expansion

We help you establish clear goals, ato develop plans de crecimiento and take strategic decisions that drive the long-term success of your business

Estalvia temps i recursos

We take care ofthe complex and technical tasks, effectively and efficiently, so you can focus on your business activity

Compromís

We become your partners, merging with your company, to offer you a personalized service, adapted and focusing on your needs

pexels-kampus-production-8171193.jpg

Comptable

Control your finances and increase your earnings

Et proporcionem informació precisa sobre la teva comptabilitat, perquè puguis a prendre decisions informades i assolir els teus objectius empresarials. Ens assegurem que compleixis amb totes les obligacions legals i fiscals, reduint els riscos financers i garantit una gestió comptable eficient. A més des de Guitart t'ajudem a optimitzar els teus recursos i maximitzar els teus guanys.

Reunión de contabilidad de Guitart Assessors
Análisis Fiscal de un cliente de Guitart Assessors

Fiscal

Maximitza la teva eficiència financera i redueix els riscos empresarials

Planifiquem la teva fiscalitat, per a proporcionar-te una major eficiència i control sobre els teus recursos. Podràs prendre dedicions informades i reduir els riscos del teu negoci, a més de complir amb les obligacions fiscals i legals, et proporcionem la seguretat i confidencialitat perquè puguis centra't en potenciar el teu negoci.

Laboral

Optimitza la gestió dels teus recursos humans

Estalvia't temps, recursos i esforços. Des de Guitart gestionem els recursos humans de la teva empresa, perquè compleixis amb totes les obligacions laborals i legals aconseguint major eficàcia i precisió. Sempre adaptant-nos a la teva empresa i assessorant-te en base els teus objectius empresarials.

Entrevista-Trabajo-Guitart-Assessoria.jpg

Guitart News

Don't stay out of date!

Subscriu-te a nostra newsletter i rep en el teu correu electrònic totes les novetats sobre subvencions, obligacions fiscals, canvis de llei i molt més.

Thank you for your message!

Coneix-nos més

A Guitart som especialistes en assessorament financer i legal.

Entenem les necessitats i desafiaments específics de cada client. Estem compromesos a proporcionar un servei integral i orientat als resultats.

Work-Assessoria-Guitart-Despacho
whatsapp-guitart.png
bottom of page